Dacă utilizați serviciile oferite de Centrul Cultural și Educațional Alexandru Marghiloman în mod implicit, sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos:

 

TERMENI GENERALI

Acest site (denumit generic SITE) este proprietatatea  Centrului Cultural și Educațional Alexandru Marghiloman (CCAM). Accesarea acestui site ori a oricarei părți din acest site presupune acordul tacit în ce priveste termenii ce urmează. Acordul de utilizare își produce efectele între dumneavoastră și CCAM. Acceptarea se consideră tacită și fără rezerve.

CCAM  poate schimba conținutul site-ului în orice moment, poate aduce modificări de structură, conținut și accesibilitate, poate sista furnizarea informațiilor pe site, fără un acord prealabil și fără vreo notificare către dumneavoastră ori către terțe persoane.

Continuând să utilizați site-ul, presupune acordul dumneavoastră tacit în ceea ce privește în întregime Termenii și condițiile prezentate în cele ce urmează. Utilizarea presupune acceptarea regulilor CCAM.

CCAM  poate schimba, suspenda sau întrerupe, în orice moment, fără a anunța în prealabil, site-ul. De asemenea, poate limita accesul la site ori la anumite părți din site.

 

CONȚINUT

Conținutul site-ului este destinat uzului personal, fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate (incluzând, dar fără a se limita la, articole, informații, fotografii, date, clipuri audio/video – generic numite conținut) sunt protejate de către dispozițiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificările și completările ulterioare – privind dreptul de autor și drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind mărcile și indicațiile geografice și Legea nr. 129/1992, republicată – privind desenele și modelele industriale. Site-ul și Conținutul sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din Romania, precum și de dispozițiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Orice formă de copiere, stocare, modificare și/sau transmitere a Conținutului este expres interzisă, fără acordul prealabil și scris al CCAM.

 

 

DREPTURI DE AUTOR

Toate drepturile sunt rezervate. Utilizatorii pot descărca și tipări conținut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afișarea, modificarea, crearea de produse sau servicii complete derivate, precum și orice modalitate de exploatare a conținutului site-ului www.buzauinimagini.ro.

Preluarea de informații de către alte site-uri web poate fi făcută numai în acord cu termenii agreați de către Clubul Roman de Presa: “Consiliul de Onoare consideră că preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăși jumătate din articolul sau știrea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulație a informației, cât și caracterul de “revistă a presei” susținut de paginile de internet în cauză. În mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informației.

 

RĂSPUNDERI

Dumneavoastră sunteți singurul responsabil atât față de terți, cât și față de CCAM în legătură cu accesarea, utilizarea sau exploatarea conținutului. CCAM își rezervă dreptul de a modifica, șterge orice mesaj postat pe site, intrepretat la discreția CCAM ca fiind abuziv, defăimător, obscen ori de natura a aduce vreo atingere unui drept legal protejat.

Utilizarea site-ului reprezintă faptul că declarați și sunteți de acord cu publicarea de către CCAM a unui conținut, stabilit pe baza unor criterii proprii, conținut ce poate fi interpretat ca fiind publicat, prezentat într-o manieră care să nu fie conformă cu dorințele dumneavoastră. Într-un astfel de caz, răspunderea CCAM nu poate fi reținută.

 

OBLIGAȚIILE UTILIZATORILOR LA COMPLETAREA CONȚINUTULUI

Accesul la conținutul online al site-ului www.buzauinimagini.ro. este liber.

Toate datele pe care le furnizează utilizatorul trebuie să fie reale, acesta fiind responsabil pentru ele.

Orice persoană care dorește ca materialele proprii să fie publicate pe acest site își dă acordul tacit pentu acest lucru odată cu trimiterea materialelor către adresele de email ale CCAM.

 

SECURITATE

CCAM adoptă toate masurile de securitate pentru a proteja informațiile personale ale utilizatorilor săi. Toate informațiile despre utilizatori sunt confidențiale. Serverele pe care sunt stocate informațiile personale de identificare a utilizatorilor sunt localizate într-un loc securizat.

 

MODIFICAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, să actualizăm, schimbăm sau să înlocuim orice parte din acești Termeni și Condiții, publicând pe canalele de comunicare disponibile informări despre actualizările și/sau schimbările aduse. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificati site-ul periodic pentru orice schimbare de politică. Continuarea utilizării site-ului, după publicarea informărilor despre actualizări și/sau schimbări aduse Termenilor și Condițiilor, constituie acceptul dumneavoastră pentru acestea.