Prețuim sprijinul tău

 

Suntem încântați să anunțăm că urmărim crearea unei colecții de fotografii care prezintă frumusețea și diversitatea orașului nostru. Credem că cel mai bun mod de a face acest lucru este să ne adresăm comunității noastre și să vă cerem ajutorul.

Vă invităm pe toți să contribuiți la colecția noastră prin trimiterea fotografiilor din propria colecție personală. Fie că este un peisaj uimitor din Parcul Crîng, un eveniment cultural vibrant sau doar un instantaneu al vieții de zi cu zi din orașul nostru, vrem să vedem totul!

Contribuțiile tale ne vor ajuta să creăm o colecție unică și cuprinzătoare, care reprezintă cu adevărat orașul nostru. Vom prezenta cele mai bune fotografii pe site-ul nostru și ne vom asigura că acordăm credit fiecărui colaborator.

Pentru a trimite imaginile, pur și simplu folosiți formularul alăturat. Abia așteptăm să vedem ce aveți de împărtășit! Vă mulțumim că ne ajutați să creăm o imagine vibrantă și diversă a orașului nostru.

Formular trimitere

Pentru a asigura un transfer de succes, dimensiunea maximă a fișierelor combinate într-o singură trimitere să nu depășească 18 Mb, respectiv 2Mb per imagine. Formate acceptate jpg, jpeg, png. Dacă vor fi publicate pe site, fotografiile tale vor avea atașate numele tău.